Dóna mantes i/o paraigües!

Vine el divendres 13 de desembre a la fireta de la Universitat de Barcelona campus Mundet i porta aquelles mantes i paraigües que puguin ser de gran utilitat a les persones sense llar.

 

Si no us és possible presenciar aquesta fireta podeu fer les donacions de mantes i paraigües fora de termini. Col·laborant amb la campanya "A falta de techos buenos son paraguas. Compártelo." 

 

Tot el material que es rebi serà enviat integrament i directament a les persones que es troben en aquesta situació precària i que realment els necesiten. Es recullen mantes i paraigües en un estat òptim, no som una deixalleria.

 

 

Regala un somriure de complicitat!

Ofereix el teu somriure i encomana'l a totes aquelles persones que el necessiten. És aquest somriure que significa DIGNITAT!

 

"Si alguna vegada no reps el somriure esperat, sigues generós i regala el teu. Perquè el que té més necessitat d'un somriure és aquell que no sap somriure als demés." 

-Dalai Lama-

 

"Un somriure és una llavor que creix en el cor i floreix als llavis."

-Martha Stevenson-

 

Col·labora comprant la samarreta pel crit ""NINGÚ DORMINT AL CARRER""

 Arrels Fundació ha organitzat una campanya de sensibilització amb el crit "NINGÚ DORMINT AL CARRER", tindrà lloc als volts de Nadal pels carrers de Barcelona.

 

 Per tal de promocionar-ho, recaptar diners i fer-ho coneixer s'han creat unes samarretes de varis colors amb el lema #ningudormintalcarrer.

 

 Hi són en totes les talles i molts colors. Compra-la per 5€ a Arrels fundació. Per més informació consulteu la web d'Arrels Fundació:                 :https://www.arrelsfundacio.org/ningudormintalcarrer/

 

 

Utilitza la creativitat i l'espontaneïtat!

Sigues creatiu/va, espontani/a i solidari/a! Dóna el millor de tu, en aquell moment inesperat veuràs il·lusió reflectida en algun rostre...

 

"Sigues tu el canvi que vols veure en el món." -Gandhi.-